Starform Stars

Starform Stars is het spaarprogramma van Starform. Met Starform Stars spaart u voor de leukste gratis prijzen. Het sparen is eenvoudig:verzamel de Stars, ofwel de stickervelnummers onderaan het stickervel, en plak deze op de spaarkaart. Elk stickervel staat gelijk aan 1 Star. Vanaf 50 Stars kunt u al prachtige prijzen uitkiezen. Via bovenstaande links vindt u een overzicht van alle prijzen. Of u nu kiest voor een mooie selectie stickervellen of de Starform Permanent Markers; met Starform Stars krijgt u het prijzenpakket kosteloos thuisgestuurd!

 

Sparen in 5 eenvoudige stappen:
1 Plak de Stars op de spaarkaart
2 Tel uw Stars
3 Kies uw prijs op de website
4 Vul de spaarkaart in
5 Stuur uw spaarkaart(en) op

Een uitgebreide uitleg voor het sparen met Starform Stars vindt u hier.

Prijzen

Vanaf 50 Stars kiest u al uit diverse gratis prijzenpakketten.U kunt ook doorsparen voor grotere prijzen. Hoe meer Stars u spaart, des te groter de prijs.Er zijn prijzenpakketten van 50 Stars, 100 Stars, 150 Stars, 200 Stars en 300 Stars. De prijzenpakketten bevatten zorgvuldig geselecteerde stickervellen met aansprekende thema’s. Werkt u graag met Starform Outline Stickers of toch liever met Starform Glitter Stickers? Er is voor ieder wat wils! De prijzen worden kosteloos thuisgestuurd.Klik op de links bovenaan deze pagina voor een overzicht van het huidige aanbod prijzen en bijbehorende prijscodes.

Spaarkaart

Starform Starsverzamelt u op de spaarkaart. Starform Stars zijn de zelfklevende stickervelnummers onderaan het stickervel. U kunt Stars van alle verschillende Starform stickervellen op de spaarkaart plakken. Hierdoor spaart u snel en eenvoudig voor prachtige prijzen.De spaarkaart is verkrijgbaar bij diverse hobbywinkels, het is ook mogelijk deze zelf uit te printen door onderstaand bestand te downloaden.

DOWNLOAD DE SPAARKAART:  PDF

Prijs bestellen

Het bestellen van de prijs is eenvoudig. Tel uw Stars op en bekijk welke prijzen u gratis kunt bestellen via de links bovenaan deze pagina. Vul de prijscode en uw adresgegevens in op de spaarkaart. Stuur de spaarkaart(en) in een gesloten en voldoende gefrankeerde envelop naar onderstaand adres en uw prijs wordt binnen 10 werkdagen gratis thuisgestuurd.

Starform Stars
Postbus 680
2130 AR  Hoofddorp
(Nederland)

Let op: Onvoldoende gefrankeerde enveloppen, spaarkaarten met onvoldoende Stars en/of onvolledig ingevulde spaarkaarten worden niet in behandeling genomen. Deelname aan het spaarprogramma is alleen mogelijk voor consumenten met een afleveradres in Nederland of BelgiŽ.Klik hier voor alle overige voorwaarden.