Producten

Starform ontwerpt en produceert decoratie-stickers voor de creatieve hobbybranche. De collectie Starform Stickers bestaat uit een ruim assortiment stickervellen met originele designs in verschillende productgroepen. Naast stickers zijn ook Starform Transfer Sheets, Starform Permanent Markers en verschillende boekjes vol creatieve voorbeeldkaarten verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie over Starform producten.

 

 

Creaties

Op deze pagina vindt u een ruime hoeveelheid creatieve voorbeelden met Starform Stickers. Dankzij het uitgebreide zoekmenu vindt u gemakkelijk voorbeelden met de gewenste stickervellen, thema’s en technieken.

 

Inspiratie opdoen? Klik hier.

 

 

Downloads

Starform presenteert regelmatig pagina's met creatieve ideeŽn voor het werken met Starform Stickers in verschillende hobbybladen. Deze paginaís bevatten prachtige voorbeeldkaarten en volop productinformatie.

 

Ook verstuurt Starform regelmatig een nieuwsbrief vol informatie over de collectie stickers, creatieve ideeŽn en tips. Alle nieuwsbrieven zijn te downloaden in Nederlands en Engels.

 

Bekijk hier deze downloads.

Nieuwsbrief

Starform verstuurt regelmatig een nieuwsbrief over nieuwe producten, voorbeelden en ander Starform nieuws. Wilt u ook op de hoogte blijven? Dan kunt u zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief. Vul het formulier hiernaast in en druk op 'Verzenden'.

Dhr.

Mevr.

Naam:

E-mail:

Land:

Bedrijf

Consument

Nieuw

Fluweelzachte Kerstmis
Starform breidt de collectie Starform Velvet Stickers uit met een prachtige nieuwe kerstcollectie. De collectie bevat o.a. sneeuwpopjes, kerstbomen, kerstballen, sneeuwrandjes, swirls en hulst! Bovendien is de collectie nu ook verkrijgbaar in licht groen! Traditionele rood-groene kerstkaarten krijgen hiermee een geweldige moderne twist. Probeer ook eens lichtgroen, wit en blauwtinten te combineren; dit geeft een prachtige ijzige uitstraling.


Kerstkaarten in 20 minuten
Starform Velvet Stickers zijn ideaal om prachtige kerstcreaties te maken in slechts 20 minuten tijd! De stickers zijn gemaakt van streelzacht materiaal met een fluwelen uitstraling. Doordat de stickers gemaakt zijn van dekkend materiaal kunnen ze direct op de kaart worden geplakt. Uw kaarten zien er fantastisch uit en dat in een mum van tijd! Natuurlijk is het ook mogelijk om andere technieken te proberen, zoals stickers in 3D of het maken van patronen en achtergronden.


Bekijk de collectie Starform Velvet Stickers op de Producten pagina. Selecteer de gewenste productgroep. Klik op het stickervel voor de beschikbare kleuren en voorbeelden.

Roodborstjes
Starform brengt een nieuwe serie Starform Outline Stickers met schattige roodborstjes uit. Er zijn roodborstjes in vogelhuisjes, met hulst en knus met elkaar op een takje. Deze lieve winterse vogeltjes zijn perfect om in te kleuren met bijvoorbeeld aquarelmarkers. Probeer het zelf en ontdek de creatieve mogelijkheden met Starform Outline Stickers!

Opzoek naar inspiratie of nieuwsgierig naar kaarten met de nieuwe collectie? De Creaties pagina van de website bevat prachtige voorbeelden!