Nieuwsbrief

Starform verstuurt regelmatig een Nieuwsbrief boordevol informatie over nieuwe producten, creatieve ideeën, tips en ander Starform nieuws. Elke Nieuwsbrief bevat diverse topics over een bepaald thema. Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld Nieuwe Collectie, Pasen, Feest en 3D stickers. Alle nieuwsbrieven zijn te downloaden in Nederlands en Engels. Klik bovenaan de pagina voor een overzicht van alle nieuwsbrieven of om lid te worden. Of klik op onderstaande link om direct de laatst verschenen nieuwsbrief te bekijken.


Download hier de laatste nieuwsbrief: 'Zomer & Homedeco'

 

 

     
 
Posters

 


Starform presenteert regelmatig pagina's met creatieve ideeën voor het werken met Starform Stickers in verschillende hobbybladen. Elke pagina bevat een aantal voorbeeldkaarten en een overzicht van de gebruikte Starform producten. Kortom: de voorbeeldpagina's zijn een geweldige inspiratiebron waarmee u direct aan de slag kunt.

 

De posters zijn beschikbaar in diverse talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans en Duits. Klik op onderstaande links om de voorbeeldpagina’s te bekijken. U kunt ook bovenaan de pagina Posters aanklikken en daarna de gewenste productgroep.


Posters Starform Outline Stickers

Posters Starform Transparent Stickers

Posters Starform Stickermosaic

Posters Starform Transparent Glitter Stickers

Posters Starform Glitter Stickers
Posters Starform Velvet Stickers